Bindweefselmassage

In mijn schoonheidssalon in Schoorl bied ik bindweefselmassage aan voor inwoners uit Noord-Holland en specifiek voor Groet, Bergen, Alkmaar en Warmenhuizen.

Salon en Pro Amsterdam

Te koop online in de webshop of op te halen bij Ja Radeckerweg 27 schoorl

Bindweefselmassage

Bindweefsel massage extra

Wil jij ervaren wat bindweefsel voor je kan betekenen en je behandeling nog meer ontspannen maken? Boek dan 10 minuten extra in een behandeling mee.

15,00

Cosmetische bindweefselmassage kuur 3 x

Ervaar jij in je gezicht meer fijne rimpels of straalt je huid minder?

De kuur bestaat uit 3 behandelingen incl. intense hydra serum  van spa t.w.v. €47,50 

 

Wat doet een Cosmetische bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. De massage activeert de celvernieuwing. Hierdoor krijgt de huid een betere doorbloeding, de huid wordt steviger en krijgt een jonger aanzien.

Pincementsmassage
Dit is een massage methode ontwikkeld door de Franse arts Dr. Jacquet. Hij ontwikkelde deze methode in zijn instituut voor Dermatologie. Hier behandelde Dr. Jacquet huidziekten, huidafwijkingen en littekenweefsel met deze door hem ontwikkelde techniek. Mevrouw Adry Hermans bracht deze techniek naar Nederland.

De pincementsmassage is een reflectorische massage, de zenuwuiteinden in de huid worden geprikkeld, hierdoor wordt de spanning in de zenuwuiteinden in balans gebracht.

De massage beïnvloedt direct het zenuwstelsel en indirect de bloed- en lymfestroom. Door deze massage wordt het regulatiesysteem van het lichaam geactiveerd, zodat direct een verbetering optreedt van alle huidfuncties. Het herstel van de huid wordt gunstig beïnvloed. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

Wie is er geschikt voor deze massage?

De bindweefsel/pincementsmassage als behandeling of in combinatie met een huidverbeterende/verzorgende behandeling.

Waarom een kuurbehandeling ? In geval van specifieke huidproblemen of klachten. De massage techniek is ook een uitstekende ter voorbereiding van de huid op een cosmetische facelift behandeling.

Verschillende huidafwijkingen waarbij de bindweefsel/ pincement massage effectief kan worden toegepast:

Acne

Littekenbehandeling

Slecht doorbloede huid/rokershuid

Verslapte huid

Ouder wordende huid / anti-aging

Preventief om de gezonde huid in de juiste conditie te houden

Als voor of nabehandeling bij een cosmetische ingreep zoals een facelift

Alleen de bindweefselmassage is geschikt voor behandeling van cellulite

Hoe werkt een bindweefselmassage?

Door de bindweefselcellen (fibroblasten) te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

Wat vinden mijn klanten:
"mijn huid ziet er gezonder en frisser uit zit meteen lekkerder in mijn vel", "de behandeling heb ik als ontspannend ervaren en mijn huid ziet er strakker uit op een natuurlijke manier" 

De behandeling

De massage wordt met zo min mogelijk tussenstof uitgevoerd. De pincementstechniek is een kort prikkelende knijptechniek in drie verschillende uitvoeringen en sterktes (diepe, middeldiepe en oppervlakkige kneepjes). De bindweefseltechniek is er op gericht de huid los te maken.

 

270,00

Rimpel Reductie Facial Booster

90 min

Wil je er ook frisser uit zien met minder rimpels? Dan is de Rimpelreductie behandeling echt iets voor jou. De huid krijgt een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar! De behandeling heeft een natuurlijk liftend effect, vermindering van fijne lijntjes en huidverkleuringen en een algehele verbetering van de huidstructuur en -conditie.
Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de SPA producten bovendien vergroot.
Het spreekt voor zich dat ik de verwachtingen en wensen vooraf bespreek met je en een plan voor thuis met je maak.
Je gezicht is na de bindweefsel massage iets roder dan normaal en is wat gevoeliger. Advies is om  12 uur na de behandeling niet in de felle zon te gaan, omdat door de massage uw gezicht gevoelig kan zijn voor verbranding van de zon.

Littekens
Deze behandeling is ook uitstekend om littekens te verminderen, zowel voor als na de operatie. Overleg met je verzekering of zij dit vergoeden, dat is vaak wel inbegrepen. 

 

Behandeling

Tijdens deze behandeling stemmen we samen af of je een stuk bindweefsel massage op de rug wil of een combinatie met de Buccal Massage Gezicht.

Na effect zeer ontspannen huid en mooie glans met prachtig resultaat.

92,00

Biopulse Therapy De Luxe

 120 min

SPA deep cleansing ritual met BioPulse cleanser, toner en exfoliatie | onzuiverheden verwijderen | 20% puur vitamine C concentraat en peptiden cocktail | BioPulse Enzyme Mask

Tijdens deze behandeling geef ik een extra bindweefselmassage, alginaat jelly mask en schouder-, decolleté- nekmassage.specifieke serums en verzorging op maat, met een setje mee voor thuis en huidadvies.

Voor een booster effect meer anti-age en nóg meer ontspanning.

115,00

Buccal Facelift Massage+Bindweefsel Massage in 1

Buccal Massage

Buccal Massage is de nieuwste trend op het gebied van massages en in de medische wereld bedoelen ze hiermee het wanggebied.  Het is de favoriete massage van vele Hollywood sterren zoals Meghan Markle. De Buccal Massage is een specifieke massage van de spieren voor de onderkaak, hals en wangen en geeft direct een zichtbare verstevigende en liftende werking. Tevens zorgt de Buccal Massage voor een betere doorbloeding en voert het afvalstoffen af.

Waarom de Toning en Buccal Massage

Deze massage is net weer even anders dan een bindweefselmassage. In plaats van ons te richten op de lederhuid zoals de bindweefselmassage doet, richt de Buccal Massage zich op de spieren. Het bot en spierweefsel geeft samen met het vetweefsel vorm en contour aan ons gezicht. Naarmate we ouder worden krimpt het bot en vetweefsel en worden de spieren slapper. Buiten dat het masseren van het spierweefsel belangrijk is om vermindering van spierverslapping tegen te gaan is het ook belangrijk om spieroefeningen in het gezicht te doen. Als je krachttraining doet worden de spieren weer dikker en kunnen ze het volume in het gezicht verbeteren. 

Hoe gaat de Buccal Massage in zijn werk

De massage bestaat uit 2 onderdelen t.w. de Toning en Buccal Massage. Met de Toning Massage gaan we het spierweefsel van gezicht, hals en decolleté masseren. Als laatste doen we de Buccal Massage waarbij de spieren van de wangen, kin en kaak met handschoenen van binnenuit worden gemasseerd.

De voordelen van de Buccal Massage

stimuleert de doorbloeding

stimuleert de aanmaak van collageen

heeft een liftende werking

heeft een verstevigende werking

maakt de spieren van het gezicht los

werkt op de spieren

voert vocht af

verhoogt de zuurstofvoorziening

Wat kunnen we behandelen met de Buccal Massage

fijne lijntjes en rimpels

verslapte huid

slecht doorbloede huid

verslapte kaaklijn

we kunnen preventief werken op huidveroudering

Wanneer mag je deze behandeling niet ondergaan

In principe is hij voor iedereen geschikt maar in sommige gevallen mag je deze behandeling niet ondergaan :

bij actieve acne 

bij actieve rosacea

bij bindweefselaandoeningen

tijdens chemo

als je roaccutane gebruikt

als je aften hebt

als je hemofilie hebt 

als je actieve herpes / koortslip hebt

als je permanente fillers hebt

als je injectables hebt mag je de behandeling na 4 weken ondergaan

Inhoud behandeling

dubbele reiniging

milde exfoliant

Buccal Massage

Masker 

Serum 

97,00

Buccal extra bijboeken

Extra  bij te boeken ! 15 min extra.

Als je extra resultaat wil om collageen aan te maken en nog beter resultaat wil.

20,00