Biopulse Body Therapy

Biopulse Body Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. Daarnaast wordt er bij deze behandeling specifiek gericht op de celprocessen in de vetcellen.

 

BioPulse Body Therapy BioPulse Body Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. Daarnaast wordt er bij deze behandeling specifiek gericht op de celprocessen in de vetcellen. Bij volwassenen bestaat vetweefsel voornamelijk uit wit vetweefsel. Dit witte vetweefsel slaat vet op, maar kan het niet of moeilijk verbranden. Bruin vetweefsel daarentegen is geprogrammeerd om vet te verbranden. Er is lang gedacht dat alleen pasgeboren baby’s bruin vetweefsel hadden, maar enkele jaren geleden ontdekten onderzoekers dat volwassen ook overblijfselen van bruin vetweefsel hebben. Daarnaast ontdekten deze onderzoekers dat er een aantal methoden zijn om wit vetweefsel de karakteristieken aan te laten nemen van bruin vetweefsel. BioPulse Body Therapy richt zich, naast het ontgiften en het verhogen van het zuurstofniveau, ook op de procedure om wit vetweefsel de karakteristieken aan te laten nemen van bruin vetweefsel. Hierdoor kan BioPulse Body Therapy ingezet worden voor de behandeling van cellulite en ter ondersteuning bij het afslanken.

Biopulse Body Therapy richt zich, naast het ontgiften en het verhogen van het zuurstofniveau, ook op de procedure om wit vetweefsel de karakteristieken aan te laten nemen van bruin vetweefsel. Hierdoor kan BioPulse Body Therpay ingezet worden voor de behandeling van cellulite en ter ondersteuningen bij het afslanken.

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, aminozuren en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

 

BioPulse Therapy

Hoe werkt het ?

Eerst word de huid diep gereinigd, hierna word de huid voorbehandeld met pure vitamine C. Daarna word het speciale masker aangebracht. Tijdens het indrogen word het masker hard en kan je een pulserend gevoel ervaren. Afhankelijk van de behandeling, worden 1 of 2 zonde gelijktijdig behandeld. De inwerktijd is 45 minuten en het masker word daarna met een wasmassage afgenomen.

Belangrijke punten:

Na de behandeling is het belangrijk om de volgende punten goed op te volgen:

1 De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, soms zelfs al na 30 minuten.

2  De huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen. Dit gevoel trekt binnen 24 – 48 uur weg

3 Vermijd de zon gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden. 4 Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om de SPA Anti-aging Protect Cream SPF50+ aan te     brengen

5 Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water, zodat afvalstoffen goed kunnen     worden afgevoerd.

6 Vermijd gedurende 24 uur de sauna en fysieke inspanning zoals sporten.

7 Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden.

8 Wanneer de behandeling zicht richt op het vetweefsel is het belangrijk om thuis dagelijks de SPA Body Sculpting Cream te gebruiken samen met de Body Cup Massage.

 

Contra-indicaties:

 

overgevoeligheid voor de ingrediënten

zwangerschap of lactatie

medicatie bij kanker

open wondjes of een actieve koortslip

Prijs: €90
Kuur 4 behandelingen €360 + SPA Sculpting Cream t.w.v. €32,90 cadeau.