Workshops

Naast behandelingen verzorg ik ook workshops zowel online als op locatie of in mijn salon.
Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven en te delen met jouw. In de workshops geef ik  persoonlijke tips en tools om je te helpen om je huid beter te verzorgen. Gun jezelf een gezonde en stralende huid! 
 
Online Workshop Cupping
Make Up Workshop
Workshop huid verzorgen
 

Workshops worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. Maximaal 10 personen. Bij annulering wordt de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum.

cupping online workshop

Workshop Online Cupping:
Wil je zelf aan de slag thuis met een heerlijke ontspannende behandeling met direct resultaat dan is deze workshop echt iets voor jou. In deze online workshop leer ik je zelf hoe je Cupping op je gezicht en decolleté kan toepassen. Ook leuk om met vriendinnen deze workshop te volgen.
Cupping is een oude en universele behandelwijze afkomstig uit China.
Cupping is een massage waarbij we gebruik maken van siliconen cups die ervoor zorgen dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met bindweefsel- en lymfedrainage technieken.
Het toepassen van Cupping heeft verschillende positieve effecten. Door de toename van de bloedcirculatie in de huid stijgt de temperatuur van de huid.
Hierdoor wordt de stofwisseling van het huidweefsel versterkt en werken zweet- en andere klieren beter. Opgeslagen toxines en afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor wordt het vermogen van de huid om te vernieuwen versterkt, het gaat dus rimpels tegen en je ervaart na de workshop direct resultaat.
In de online workshop vertel ik je meer over wat Cupping voor je doet Na je aanmelding krijg je een starter set je thuisgestuurd met cups en cosmetica.
€79,95 per persoon, dit is inclusief materiaal. Duur workshop 45 minuten.

De eerst volgende online workhop is op 24 mei  2023  9.00 of 20.00 uur.

En gaan we ervoor? Meld je aan

MAKE-UP WORKSHOP

Met de producten van IDUN MINERALS

Wil jij leren hoe je met 100% natuurlijke make-up een dag- en feestmake-up aanbrengt?

€ 15,- p.p.  (retour bij aankoop van € 50,- aan make-up), kom gezellig met vriedinnen, moeder dochter of een workshop op locatie.

In 3-STAPPEN een mooie natuurlijke huid 

WORKSHOP LEREN HOE JE HUID VERZORGT

Wil jij het 3-stappensysteem leren?
Reinigen, verzorgen, herstellen

DIT GA JE LEREN:

> welk huidtype jij hebt

> welke producten bij jou passen

> welke ingrediënten boosdoeners zijn

> hoe je de producten gebruikt

€ 17,95,- p.p.